Facebook oldalunk

Dunakeszi Koncertfúvósok támogatói akció – 2019

Támogasd Te is a Dunakeszi Koncertfúvósokat!

Kedves zeneszerető barátaink!

Ebben az évben is rengeteg feladat és koncert vár ránk, de a szokásos teendőink kiegészülnek néhány új lehetőséggel és tervvel, amiket szeretnénk megvalósítani:

  • Június 21-23. között lengyel testvérvárosunkban, Stary Saczban a 100 éves jubileumát ünneplő fesztiválon vendégszerepelünk a tavaly vendégül látott ottani zenekar meghívására.
  • Szeretnénk méltó módon képviselni városunkat és egy új egyenruha készítésén dolgozunk, hogy az elmúlt években elhasználódott ruhadarabjainkat kicserélhessük és amint anyagi lehetőségeink engedik egy új, friss egyenruhában léphessünk fel a jövőben.
  • Egy zenekar életében fontos, hogy megfelelő hangszereket használjon és minden szükséges hangszer rendelkezésre álljon. Nagyon fontos lenne idén néhány nagy értékű hangszer beszerzése, amelyeket egy-egy zenész saját maga nem engedhet meg magának.

Mindennapi működésünk mellett ezen terveink megvalósításához, a koncertjeink feltételeinek biztosításához több millió forintra lenne szükségünk, ezért úgy gondoltuk, hogy a segítségeteket és támogatásotokat kérjük.

Amennyiben úgy gondoljátok, hogy érdemesek vagyunk a támogatásotokra, szeretettel várjuk minden segítségeteket. Ezt megtehetitek a Dunakeszi Fúvószenekari Egyesület számlájára történő egyszeri vagy a legnagyobb segítséget jelentő rendszeres (akár néhány ezer forintos) havi átutalással.

Kedvezményezett: Dunakeszi Fúvószenekari Egyesület

Számlaszám: OTP Bank – 11742104-20043537

Közlemény: adomány

IBAN: HU71117421042004353700000000

OTP SWIFT kód: OTPVHUHB

Ha cégként szeretnéd támogatni az egyesületet, írj emailt a dunakeszi@koncertfuvosok.hu címre.